GündemManşetSiyaset

TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI BULUT ZİYARETLERİNE BODRUM’DAN BAŞLADI

Bodrum Ak PartiAk Parti Genel Merkezinde yapılan son görevlendirme ile Ege ve Akdeniz Bölgesinde 12 ilden sorumlu Ak Parti teşkilat başkan yardımcısı olan Elazığ Milletvekili Metin Bulut bölge ziyaretlerine Bodrum’dan start verdi.

Öğlen saatlerinde Bodrum’a gelen Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a Muğla Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci eşlik etti. Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’ın ev sahipliğini yaptığı ziyarette yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda partili hazır bulundu.

Partililerle tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak için düzenlenen toplantı öncesinde basın mensuplarının karşısına geçen Ak Parti Milletvekili Metin Bulut çalışmaları hakkında şunları söyledi:
“Sorumlu olduğumuz iller ile alakalalı Bismillah dedik ve bir ziyaret yapmak istedik. Maden sorumluyuz alana inmek lazım. İl ve ilçe teşkilatlarımızla kucaklaşmak lazım diye ilk ziyaretimizi Muğla’dan başlattık. Gücümüz yettiğince bütün ilçeleri ziyaret etmeye gayret edeceğiz. Bizimle birlikte olan İzmir Milletvekili arkadaşımız Ali Aşlık beyefendide diğer ilçelerimizi gezecek. Allah nasip ederese de sık sık bu ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan terör olaylarının turizm bölgelerine etkisi hakkında sorulan bir soru üzerine Bulut şu cevabı verdi:
“Son dönemde ülkemizin doğusunda istenmeyen olaylar yaşanıyor. Adeta sokakların bir kısmı hendekler kazılarak işgal edilmeye çalışıldı. Ancak herkes şunu bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü ve bu tür işlerin üstesinden ve ötesinden gelebilecek kudrete sahip bir devlettir. Bunlarla mücadele ediliyor ve edilecektir. Bu konuda hükumetimiz sonuna kadar kararlıdır. Olayın bu kadar uzamasındaki temel sebep, hükumetimizin göstermiş olduğu hassasiyettir, bir tek sivilin bile burnunun kanamamasını istemektedir. Bundan dolayı çok itidalli haraket etmekte ve hiç bir sivilin bu olaydan olumsuz etkilenmemesi için adeta böyle titizlikle operasyonu götürmektedir. Bu olumsuzluktan bütün Türkiye etkileniyor. Özellikle şuan içinde bulunduğumuz ilimiz etkileniyor. Muğla, Bodrum, Datça etkileniyor niye çünkü buralar bizim turizm bölgelerimiz. Oluşan olumsuz algıdan dolayı ciddi şekilde gelir kayıplarına uğramış durumdayız. İnşallah çok kısa bir zamanda bunlar bitecektir. Bizim Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Emniyet teşkilatımız bunun üstesinden gelecek güce ve yeteneğe sahiptir. Ben inşallah baharla birlikte yeni bir bahara uyanacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Ak Parti teşkilat başkan yardımcısının ziyaretlerine Bodrum’dan başlamasının çok önemli olduğunu ifade eden Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise konuşmasında ziyaretten duydukları heyecan ve memnuniyeti dile getirdi.

Sadece seçim zamanı değil seçim sonrasıda vatandaşlarla birlikte olduklarını belirten İl Başkanı İhsan Küreci ise gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Pazar günü bizim il danışma toplantımız var. Koordinatör milletvekilimizle hem ilçeleri bir ziyaret etmek, tanışmak hemde il danışma tplantımızı hep beraber yapma anlamında bizimde bir davetimiz oldu. Milletvekilimizin zaten Muğla, Aydın, İzmir programı vardı ama Muğla’yı öne aldığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Muğla olarak teşkilatlar olarak seçimden sonra bir atağa kalktık. Sadece seçimde değil seçimden sonra da halkımızla muhtarlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada iliizin milletvekilleri, ilçe başkanlarımız ve koordinatör milletvekillerimizle huzur ve güven içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gazeticelere yapılan açıklamaların ardından Milletvekili Metin Bulut ve beraberindekiler partililerle bir araya geldi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu