GündemManşetSpor

KAYMAKAM RAKİBİNİ TERLETTİ

Bodrum Kaymakamı-Masatenisi turnuvasıBodrum Delfi Arena’da düzenlenen Mustafa Özer masa tenisi ligi Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın da katılımıyla başladı.

Delfi Otel’in ev sahipliğinde önceki akşam başlayan maçlarda, Delfi Arena takımı formasıyla oynayan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan rakiplerini terletti.
Bodrum yarımadasında her yaş grubunun katılımlarıyla devam eden masa tenisi turnuvası Pitos – Delfi Arena karşılaşmasıyla başladı.

Maç sonrası gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, güzel bir turnuva olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Delfi Otel ve Pitos Kulübü’nün organize ettiği bir turnuva. Böylelikle Bodrum’da masa tenisi liglerinin kurulmasına temel oluşturacak. Onun için bu turnuvayı çok önemsiyoruz. İyi oynayan takımlarımız var. Dolayısıyla Bodrum olarak iyi bir altyapımız var.  Bu işi arkadaşlarımızın da gayretiyle geliştirmek istiyoruz. İnşallah Bodrum’da masa tenisinde ve genelde sporun geliştirilmesi için yararlı olacaktır diye düşünüyorum.  Hayırlı uğurlu olsun emeği geçen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uzun süredir raketi eline almadığını ifade eden Gödekmerdan, “Eskiden çok iyi oynardım. Ama yaklaşık beş senedir hiç oynamadım. Uzun zamandır oynamadığım için de hamlık var. Rakibim de çok iyiydi, sakin oynuyor. Güzel bir maç oldu “ şeklinde sözlerini tamamladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu