AsayişGündemManşet

UCUZ ATLATILAN BİR KAZA

Bodrum-Trafik KazasıBodrum’da meydana gelen trafik kazası güvenlik kameralarınca saniye saniye kayıt edildi.

Geçtiğimiz gece Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir araç yolu kapatan bariyerleri aşarak MOBESE diğerine çarptı.

48 UK 400 plakalı kamyonet sürücüsü, MUSKİ’nin çalışmaları nedeniyle ışıklı güvenlik bariyeri ve şeritlerle kapatılan yola girerek kazaya neden oldu. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü bariyerleri aştıktan sonra olanca hızıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE direğini devirdi. Devrilen direk çevredeki bir işyerinin üstüne düştü.

Kaza yerindeki işletmelerin güvenlik kameraları tarafından kayıt edilen güvenlik kamerası görüntülerinde, bahse konu aracın süratle gelerek MOBESE direğini devirmesi ve sonra aracı çarpışma noktasından kaldırması görülüyor.

İşyerinde ve araçta maddi hasarın meydana geldiği kazada neyseki yaralanan kimse olmadı. Trafik ekiplerinin incelemelerinin ardından kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu