GündemKültür SanatMagazinManşet

DALKILIÇ BODRUM MANDALİNA ŞENLİĞİ’NDE SAHNE ALDI

Murat Dalkilic Bodrum konser (6)Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen “Bodrum Mandalina Şenliği” kapsamında konser verdi.

Yalıkavak Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen konserde Murat Dalkılıç, sevilen şarkılarını seslendirdi. Akşam saat 20.00’de başlayan konsere Bodrum Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere yüzlerce Bodrumlu katıldı.

Alkışlar ve sloganlar arasında sahneye çıkan sevilen şarkıcı Murat Dalkılıç “Neyleyim İstanbulu”, “Derine” ve “Kader” başta olmak üzere son çıkan albümü ve eski albümünden sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarını coşturdu. Kapalı bir havada gerçekleşen konser, ilerleyen saatlerde ise yağmur yağışının başlaması ile sona erdi. Ancak sanatçı Dalkılıç, yağmura aldırmadan sahnede bir süre daha kaldı ve konsere devam etti. Daha sonra hayranlarından birinin telefonunu da alarak yüzlerce kişiyi gösteren selfie’sini çekti.

Murat Dalkılıç, düzenlenen organizasyon için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyesi’ne teşekkür etti. Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Refik Ülgen, Funda Akçalı ve Niyazi Atare de sahneye çıkarak Murat Dalkılıç’a çiçek ve Bodrum mandalinasıyla dolu sepeti hediye etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu