AsayişGündemManşet

MÜFETTİŞLER BODRUM’DA…

Bodrum-göçmen-kaçakçılığı-soruşturmasıBodrum’da Aylan bebeğinde hayatını kaybettiği göçmen kaçakçılığı olaylarını araştırmak üzere İçişleri Bakanlığından bir heyet Bodrum’a geldi.

Edinilen bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlına bağlı Mülkiye Müfettiş ve yetkililer yasadışı geçişler ile ilgili inceleme yapmakla görevlendirildi. Heyete, Muğla Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç ve Muğla Göç İdari Müdürü Recep Batu’da ilçede bulundukları sürece eşlik edecek.

Bugün öğlen saatlerinde ilçeye gelen heyet ilk olarak Bodrum Kaymakamı Dr Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrasında heyet Bodrum Sahil Güvenlik Bot Komutanlıklarına gitti.

Cuma gününe kadar Bodrum’da incelme ve soruşturmada bulunacakları öğrenilen heyetin akşam saatlerinde ilçeden ayrılacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu