GündemHayatManşet

MUĞLA’DAN BİR ŞEHİT DAHA

tolga SağlamÖncek gün, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerin hain saldırısında Muğlalı Jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam şehit düştü.

Şehidin cenazesi Diyarbakır’da  düzenlenen törenin ardından uçakla ailenin isteği üzerine Aydın’a getirildi. Şehit Uzman Çavuş için bugün Aydın Merkez Bey Camiinde cenaze öreni düzenlendi. Törenin ardından Tolga Sağlam’ın naaşı gözyaşları arasında Aydın Merkez Kemer Mezarlığına defnedildi.

Kavaklıdere İlçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit Uzman Çavuş, Ankara Jandarma Özel Harekat (JÖH) taburu personeli olarak geçici görevlendirmeyle bir hafta önce Diyarbakır’a gitmişti. 5 yıldır Uzman Çavuş olarak vatan hizmet eden 30 yaşındaki Şehit Tolga Sağlam, PKK terör örgütü mensuplarıyla Sur’daki çatışmada ağır yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi görüyordu.

Biri iki aylık, diğeri 3 yaşındaki 2 çocuk babası olan şehit Tolga Sağlam’ın cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu