AsayişGündemManşet

ARSIZ HIRSIZ SERBEST BIRAKILDI

Bodrum-işyerinden hırsızlıkBodrum’da bir iş yerine giren hırsız, önce güvenlik kameralarına sonra polise yakalandı.

Bitez Mahallesi Adliye Caddesi üzerinde bulunan bir markete gelen Birol C. isimli zanlı birer saat araryla üç kez hırsızlık yaptı. Alkollü içeceklerin bulunduğu reyona gelen zanlı ilk önce bir şişe şarabı alarak kasaya bırakıyor daha sonra yine aynı reyona yönelen zanlı bir şişe rakıyı rafta alarak marketin şarküteri bölümüne geçip orada kıyafetlerinin içine saklıyor. Kasaya şarap parasını ödeyerek marketten ayrılan Birol C. aynı işlemi iki kez daha gerçekleştiriyor.

İş yerindeki güvenlik kameralarınca saniye saniye kayıt edilen görüntülerde zanlının rahat tavırları dikkatlerden kaçmıyor. İşyeri sahibinin raftaki eksikliği farketmesiylle güvenlik kamrelarını incelemesi üzerine ortaya çıkan olay polise bildiriliyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanan zanlı Birol C.çıkarıdığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Göz göre göre hırsızlık yapan zanlının serbets bırakılışına isyan eden iş yeri sahibi yaşananları Levent Iğnak yaşananları şu sözlerle anlattı:
“Şahıs markete geliyor, bir şişe şarap alıyor kasaya bırakıyor. Biz kasada meşgulken kendisi tekrar reyona gidip bir şişeye rakıyı alarak şarküteri bölümünde montunun iç cebine koyuyor. O arada kasayı kontrol ediyor. Daha sonra şarabın parasını ödeyip çıkıyor gidiyor. Aradan bir saat geçiyor ve yine aynı şekilde şarabı alıp rakıyı alıp gidiyor. Bir saat sonra tekrar geliyor ve tekrar aynı şekilde hırsızlık yapıyor. Baktık rakılar eksilmiş, güvenlik kamerasına baktık nasıl çaldığını gördük ve polise şikayet ettik. Daha sonra şahıs yakalanıyor ve nöbetçi mahkeme serbest bırakıyor. Yakalandığı için seviniyoruz ama serbest bırakıldığı için üzülüyoruz.” dedi.

Maddi zararlarının karşılanmadığını ifade eden Iğnak hala olayın şaşkınlığını yaşadıklarını ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu