EğitimGündemHayatManşet

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu LisesiAyşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi öğrencileri okul aile birliği üyeleri ve okul idarecileri okulun hayırseveri Gülsevim Kaynak’ı yeni yılını kutlamak için ziyaret ettiler.

Hayırsever vatandaşı evinde ziyaret eden okul idarecileri ve öğrenciler örnek bir davranışa imza attılar. Misafirleri karşısında gören Gülsevim Kaynak duygu dolu dakikalara yaşadı.

Yapılan ziyaret hakkıında açıklamada bulunan Okul müdürü Hakan Camcıoğlu şunları söyledi:
“Hayırsever Gülsevim teyzeyi, öğrencilerimizle yeni yılını kutlamak ve yeni yılda hayır dualarını almak için ziyaret ettik. Büyükleri ziyaret bizim kültürümüzün güzel bir adetitir. Öğrencilerimizin okulumuzu büyük bir özveri fedakarlıkla yaptıran Gülsevim Teyzeyi yakından tanımalarını istedik. Bu yakınlaşma ve tanışmanın öğrenci veli ve öğretmenlerimiz için bütünleşme sağlayacağı kanaatindeyim. Ayrıca hayırseverimiz Gülsevim Teyze, Türk örf gelenek ve göreneklerinin yaşayan bir örneğidir. Kendisi bizim ziyaretimizden çok mutlu olmaktadır. Bizde öğrenci veli ve öğretmenlerimizle her zaman bir evladı gibi yanında olacağız. Öğrencilerimizin kendisini tanıması çocuklarımızın okullarını daha çok sevmelerini sağlamaktadır. Çünkü Gülsevim teyze çocukları çok seviyor. Çocuklarımızda onun bu sevgisini onun yanı a gittiğinde yaşayarak öğreniyorlar.” dedi.

Öğrencilerin pasta ile ziyaretine gittikleri Gülsevim Kaynak öğrencilere harçlık ve küçük hediyeler verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu