GündemManşet

POLONYA BAŞKONSOLOSU BODRUM’DA

Bodrum-Polonya İstanbul BaşkonsolosuPolonya’nın İstanbul Başkonsolosu Gregorz Michalski, bir dizi ziyaret için Bodrum’a geldi.

Polonya Başkonsolosu Büyükelçi Gregorz Michalski ilk olarak Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti. Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette Polonyalı diplomat Kaymakam Gödekmerdan tarafından ağırlandı.

Orta seviyede Türkçe konuşabilen Gregorz Michalski, Kaymakam Gödekmerdan ile yaptığı görüşmede Bodrum hakkında bir takım sorular yöneltti. Michalski, Bodrum’un Türkiye’nin gözbebeği olduğunu ve dünyanın birçok yerinde Türkiye deyince akla ilk gelen yerlerden biri Bodrum olduğunu ifade etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkonsolosa teşekkür etti.

Başkonsolos Michalski Kaymakam Gödekmerdan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İBAK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin’i makamlarında ziyaret etti.

Gregorz Michalski akşam saatlerinde LVZZ Otel’de düzenlenen protokol yemeğinin ardından Bodrum’dan ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu