GündemManşetSiyaset

CHP BODRUM KADIN KOLLARINDAN BAŞKANA ZİYARET

CHP Bodrum kadin kollari ziyaret (4)Emel Çakaloğlu başkanlığındaki CHP Bodrum Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Başkan Mehmet Kocadon ile Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında bir araya gelen CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Yönetimi, yapmış oldukları ve planladıkları çalışmalarından bahsederek birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve mutlu bir yıl temennisinde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçim ile görevine başlayan CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları yeni Başkanı Emel Çakaloğlu, ayrıca kadın kolları olarak yıl içinde yapmış oldukları çalışmalara verdiği destekten ötürü Başkan Kocadon’a teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kadınların yeni yıllarını kutlayarak, nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda ise partililer Başkan Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektirerek makamdan ayrıldı.

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ’ı da makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu