GündemManşet

KAYMAKAMDAN YENİ YIL MESAJI

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet GödekmerdanBodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan vatandaşların yeni yılını kutladığı mesajında yılbaşı nedeniyle alınan güvenlik tedbirlerini açıkladı.

Bodrum halkının huzurlu ve mutlu bir yeni yıl geçirmesini temenni eden Kaymakam Gödekmerdan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bütün vatandaşlarımızın yaklaşan yeni yılını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. 2016 yılının bütün ülkemize, insanlarımıza hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum ve ilçede vatandaşlarımıza da sizin vesilenizle hayırlı seneler diliyorum. Nice yeni yıllar diliyorum.” dedi.

İlçe genelinde yıllbaşı nedeniyle alınan tedbirleri hakkında bilgiler veren Kaymakam Dr. Mehemt Gödekmerdan sözlerine şöyle devam etti:
“İçkili eğlence yerlerinde kaçak içki bulunup bulunmadığına dair tedbirlerimizi arttırmış bulunuyoruz. Bunun yanı sıra otel ve restorantlarda Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevlilerince gıda denetimleri arttırıldı. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yılbaşı kutlamalarını geçirebilmeleri için btün tedbirleriizi almış bulunuyoruz. Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik briimlerimize ilaveten Belediye Başkanlığımız, AYDEM Müdürlüğümüz, Telekom Müdürlüğümüz, İtfaiyemiz, 112 Aci Servislerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde bulunacaklar. Bu birimlerdeki hizmetleri ve personel sayısını arttırmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girebilmeleri için bütün tedbirlerimizi aldığımızı bir kez daha iletmek istiyorum.” dedi.

Kaymakam Gödekmerdan ayrıca, konusu suç teşkil edebilecek her türlü olaylarda vatandaşlarımzın 155 ve 156 ihbar hatlarını arayarak bilgilendirmeleri konusunda ricada bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu