AsayişGündemManşet

KAYMAKAM GÖDEKMERDAN’DAN DOLANDIRICILIK UYARISI

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet GödekmerdanSon günlerde, makam sahibi kişilerin adını kullanarak vatandaşları dolandıran kişiler Bodrum’da can yakmaya çalışıyorlar.

Bodrum Kaymakamı başta olmak üzere ilçedeki bazı bürokratların isimlerinin kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı duyumlarını alan emniyet güçleri Savcılık harekete geçti. Konu hakkında vatandaşları uyaran Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan şunları söyledi:
“Son günlerde vatandaşlarımız çeşitli vesilelerle dolandırılmak suretiyle zarara uğratılmaktadır. Gerek benim ismim gerekse diğer bürokratların isimleri kullanılmak suretiyle vatandaşlarımızdan para talep edilmektedir. Bu tür insanlarla karşılaşıldığı takdirde hemen en yakın polis yada jandarmaya bildirilmesi vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır. Bu tür insanlara pirim verilmemesi ve anında bizlere bildirilmesi gerekmektedir. Vatandaşlarımzın bu tür dolanrıcılara itibar etmemelerini bir kez daha özellikle belirtmek istiyorum.” dedi.

Kaymakam Gödekmerdan, kendi adınıda kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığını ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu